Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Офіційне найменування:
Комунальний заклад " Гімназія зі структурним підрозділом початкової школи №37 Маріупольської міської ради Донецької області"
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
м. Маріуполь
Адреса:
Мариуполь
Телефони:
не вказані
E-mail:
irinan2410@gmail.com

ВІТАЄМО

на сайті гімназії зі структурним підрозділом початкової школи №37!

Місія школи - створення сприятливих умов для формування творчої, розвиненої особистості з високими моральними якостями та ціннісними оріентирами, яка здатна до самовираження та успішної самореалізації в соціумі.

На нашому сайті Ви дізнаєтесь про життя нашої школи, познайомитеся з програмою розвитку закладу, з нашими планами та новинами, подіями та досягненнями. Ви зможете отримати відповідь на будь - яке питання пов'язане зі школою, запропонувати власні ідеї та проекти.

Шановні батьки,  на сайті  функціонує електронний щоденник.  Ви маєте  можливість бути обізнаним у  шкільному житті  Вашої дитини. За бажанням  Ви зможете  отримувати SMS-повідомлення про успіхи Вашого школяра.

 Статус школи 

 Українська школа  ( з 2004року).  Мова навчання- українська.

  Освітні послуги 

 Денна форма навчання.  Педагогічний патронаж: індивідуальна, інклюзивна, сімейна форми навчання, організовуються за потребою ( на підставі заяви батьків, із наданнням ними и відповідних документів).

Структурні ланки : початкова школа 1-4 класи, базова школа 5-9 класи

Порядок здійснення освітньої діяльності регулюється Законом України «Про освіту» ст1  п 18,  за  освітньою програмою закладу відповідно до Типових програм МОН України.   

  В освітній процес  включають програми, спрямовані на навчання учнів основним умінням і навичкам з читання, писання і математики, а також на надання освітніх основ з інших  базових предметів , з метою формування  життєвих компетентностей.  Надання  освітніх послуг  розширює можливості учнів у виборі власної освітньої траєкторії, створює сприятливі умови для розвитку індивідуальних здібностей, враховує інтереси і потреби учнів, а в старшій школі формує орієнтацію на майбутню професійну діяльність. Особливу увагу приділяють  академічній доброчесності, формуванню м'яких навичок.

Корисні посилання

                                        

    освіта.ua                    

                                                                         

                                                                                     

                                                                                   

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам'яті про події війни в Афганістані, день вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн.
З учнями школи проведені онлай-уроки мужності "Герої не вмирають", віртуальні подорожі. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих учасників війни

15 лютого 2022 о 08:24 | немає коментарів

День української хустки. Яскраві... жіночі... теплі... Школа 37 долучається до челленджу. А ще беремo участь у конкурсі #УкраїнськаХустка #УкраїнськаХусткаГарант

7 грудня 2021 о 22:21 | Н І. І. | немає коментарів

Святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України»
6 грудня педколектив та учні ЗОШ N37 привітали наших захисників зі Святом. Волонтерка пані Тетяна та вчителька пані Наталя передали дитячі малюнки, листи та відео вітання військовослужбовцям на передовій. Ми ще раз вклоняємось матерям військових. І ще раз попросимо захисників: #ПОВЕРТАЙСЯЖИВИМ! І хай почує дітей весь світ!

7 грудня 2021 о 22:11 | Н І. І. | немає коментарів

З кожним роком, в умовах зростаючого дефіциту енергоресурсів та постійного підвищення їх ціни, питання енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів набувають все більш важливого значення.
Тому, на початку опалювального сезону стало вже традиційним проведення Тижня енергозбереження. В цей період всі ми хочемо відчувати себе захищеними від холоду і непогоди, мати теплі домівки і комфортні умови праці та відпочинку.
Фахівці вважають, що до 40% енергії в побуті можна заощадити простими і безкоштовними заходами і кожна окрема людина може зробити на своєму робочому місці чи вдома скромний внесок до загальної справи енергозбереження.
Адже, розумне та ефективне використання енергоносіїв в побуті не тільки зменшує витрати в бюджеті кожної родини, а й зміцнює економічний стан країни.
Чим раціональніше ми використовуємо тепло та електричну енергію, тим менше втрачається природних ресурсів, зберігається довкілля від забруднень.
Тому, звертаємось до мешканців селища Слободка -Гавань, до вас, шановні учні, - ощадливо використовуйте електроенергію, тепло, воду, природний газ: утеплюйте вікна, двері, під'їзди своїх домівок, регулюйте споживання енергоносіїв, запобігайте їх марнотратному використанню не лише під час Тижня енергозбереження, а повсякденно і повсякчас.
Споживаймо енергію розумно! Поради читайте ТУТ:

23 листопада 2021 о 07:25 | Н І. І. | немає коментарів
Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.